Valentin napi ajándékötletek

Ajándékötletek Valentin napra, romantikus, sportos, szexi, geek, praktikus, mindenféle ötlet, amit pasik és nők egyaránt hasznosnak találhatnak. Egy romantikus vacsora, és egy vicces vagy szép ajándék - miért is ne ünnepelhetnénk a szerelmesek napját?

Címkék

Valentin napi ajándékötletek

2009.01.13. 22:49 | VeresPatti | 1 komment

Egyáltalán nem könnyű megtalálni az ideális ajándékot Valentin napra. Ennek ugyanis valami olyan szerelmes ajándéknak kéne lennie, amiben benne van az egész kapcsolat. Épp ahogy áll, amilyen ponton van - vagy nyugvó, vagy fekvő, vagy izgi ponton, vagy három napos szerelmesen, totál izgalomban, vagy tíz év után is szerelmesen, ismerve egymás kisebb rezdüléseit, jó és rossz szokásait, vagy már egyáltalán nem szerelmesen, de kötelezően leróva a Bálint napi bonbon és virág és egyéb köröket.

Szóval olyannyira nem is könnyű. Már ha valaki úgy dönt, hogy ő igenis ajándékot fog adni Valentin napon, nem érdekli, hogy most ez az egész nyugatról jött, meg a vásárlást ösztönzi és egyéb bla-bla-bla. Az biztos, hogy van egy-két dolog, amit semmiképp NE adj Valentin napi ajándékba, és van olyan is, amivel Valentin napon fiúknak, pasiknak örömet szerezhetsz (valljuk be, többségében olyan dolgok, amik annyira nem csurognak a Valentin napi szerelmes giccstől - fiúknál elég egy pici jelzésértékű Bálint napi üzenet és egy 'normális ajándék' de leginkább valamilyen saját készítésű ajándék, akár egy virtuális fotóalbum, vagy online kincsvadászat, stb.)

Küldj üdvözlőkártyát, lehet saját kézzel gyártott (az a legjobb), vagy klasszikus vörös rózsás képeslap, vagy ha filmrajongó vagy akkor egy utalás a kedvenc filmetekre (pl. itt a Lost sorozat rajongóinak egy Valentin napi képlap). Szóval a lehetőségek határtalanok. Anti-Valentin napi üdvözlőkártyákból is számtalan példányt találsz a weben (itt egy Tesco-s képeslap kifejezetten Bálint napra)

Talán van néhány olyan ajándék is, amivel senki nem foghat mellé, mint pl. egy szál vörös rózsa, vagy egy jó nevettető romantikus vígjáték. De a jó ajándékot jól is kell tudni átadni.

Ebben a blogban mindenféle ötlet van, amit ajándékba adhatsz a párodnak.

Többnyire piros/ vörös színű dolgok, meg rózsaszínek - persze fiúknak vannak fiúsabb színű ajándékötletek is.

És nem csak szín szerint vannak ajándékötletek, hanem Valentin alkat szerint is. Mivel nem mindenki annyira romantikusan éli meg a szerelmesek napját, mondani sem kell, hogy kicsit unalmas lenne, ha ugyanolyanok lennénk. Vannak szexisebb, sportosabb, rutinos pároknak pedig praktikusabb ötletek is.

Ti is küldjetek be ötleteket, hátha éppen ezen múlik majd egy igaz szerelem igazán mély (magas?) kibontakozása.

 

Üdv:

Patti

az önjelölt Valentin napi tanácsadó

A bejegyzés trackback címe:

https://valentinnapiajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr59876044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ablakos 2016.01.07. 15:37:49

Valentin napra kitűnő ajándék egy szív alakú Puzzle egy féynképpel a Szeretlek felirattal. További egyedi ajándéktárgyakat is rendelhetsz kedvesednek a következő webáruházban: daburandecor.hu/webaruhaz/browse/5-ajandektargyak?sef=hc
Címkék: tipp nap szerelem ajándék ötlet valentin romantikus szerelmes ajándékötlet valentinnap valntin
süti beállítások módosítása