Valentin napi ajándékötletek

Ajándékötletek Valentin napra, romantikus, sportos, szexi, geek, praktikus, mindenféle ötlet, amit pasik és nők egyaránt hasznosnak találhatnak. Egy romantikus vacsora, és egy vicces vagy szép ajándék - miért is ne ünnepelhetnénk a szerelmesek napját?

Címkék

Valentin napi szerelmes vallomás - homokba írva

2009.01.25. 15:58 | VeresPatti | 1 komment

Egy nagyon szép, romantikus Valentin napi szerelmes vallomás, homokba rajzolva (Ilana Yahav homokművész készítette, sandfantasy.com). Ahogy a homokba írt képek és üzenetek váltakoznak, a háttérben szaxofonzene szól.

Ha valaki nem egy szimpla vörös rózsás üdvözlőkártyát, vagy más saját készítésű Valentin napi képeslapot, ne adj isten Tesco-s Valentin napi üdvözletet akar küldeni, hanem valami extrát, akkor ez egy szép videós üdvözlőkártya lehet Bálint napon.

 

Ugyanígy, egy számotokra különleges zeneszám videóklipjének elküldése képeslapként szerintem sokkal tartalmasabb megoldás, mint egy tucat Valentinnapi e-cardból elküldeni az egyiket.

Például ezt a klasszikus remeket (Jane Birkin and Serge Gainsbourg - Je T'aime Moi Non Plus):

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://valentinnapiajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr68901386

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Savállók 2016.01.07. 15:37:57

nagyon király amik ezen az oldal.:)pussy
ajánlom mindenkinek.
Címkék: tipp nap szerelem ajándék ötlet valentin képeslap romantikus szerelmes ajándékötlet valentinnap
süti beállítások módosítása