Valentin napi ajándékötletek

Ajándékötletek Valentin napra, romantikus, sportos, szexi, geek, praktikus, mindenféle ötlet, amit pasik és nők egyaránt hasznosnak találhatnak. Egy romantikus vacsora, és egy vicces vagy szép ajándék - miért is ne ünnepelhetnénk a szerelmesek napját?

Címkék

Szerelmes vers random generátor - Valentin napi versek

2009.01.30. 14:50 | VeresPatti | 1 komment

 Nem is annyira bonyolult a megoldás, csak beírod a kedvesed nevét (Béla) és hogy mit kap ajándékba Valentin napra, aztán kész a "szerelmes vers" ... mindez angolul, úgyhogy ha találtok magyar nyelvű programot, akkor szóljatok.

4x4 soros szerelmes vers gyártó, nem is olyan nagy erőfeszítés leprogramozni, pl. ha Petőfi vagy emlékkönyv stílusban készülnek. Vahot Imre is beletette volna a pestidivatlap.hu oldalra, a szerelmes idézetek menüpont mellé.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://valentinnapiajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr3912472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

paladinhenk 2016.01.07. 15:38:00

Egyébként meg a Bélanak horgászbotot ajándéknak valaentin napra - jó poén (fishing rod angolul) !!!
Címkék: vers tipp nap humor szerelem ajándék ötlet valentin romantikus meglepetés szerelmes ajándékötlet valentinnap
süti beállítások módosítása