Valentin napi ajándékötletek

Ajándékötletek Valentin napra, romantikus, sportos, szexi, geek, praktikus, mindenféle ötlet, amit pasik és nők egyaránt hasznosnak találhatnak. Egy romantikus vacsora, és egy vicces vagy szép ajándék - miért is ne ünnepelhetnénk a szerelmesek napját?

Címkék

Valentin napi időutazó játék

2009.01.23. 18:34 | VeresPatti | Szólj hozzá!

 A Valentin napi időutazó játék egy játékos szerelmes kvíz - néhány kérdéssel kiderítheted, hogy a különböző évszázadokban mennyire álltál volna helyt a szerelem pástján, mennyit tudsz a korabeli szerelmi és udvarlási szabályokról. Egyrészt jó teszt neked, másrészt kellemes és szórakoztató program Valentin napra, ha nemcsak egyromantikus vígjátékot akartok megnézni.

Elég csak elnézni a kulturális különbséget a Büszkeség és balítélet (Jane Austen regényének klassz BBC feldolgozása) és a szintén ez alapján készült Bridget Jones naplója között (amiben persze Colin Firth is összekötő kapocs, nemcsak Jane Austen), vagy egy feudális első este jogára gondolni... Inkább mégsem. De a kvíz szuperjó, aHistory csatorna angol nyelvű oldalán érheted el.

A következő évtizedekből kapsz romantika kérdéseket:

  • 1890's Szerelmes romantika, Valentin napi udvarlás az 1890-es években
  • 1920's Szerelmes romantika, lamúr az 1920-as években
  • 1950's Szerelmeskedés és romantika az 1950-es években
  • 1960's Szerelmes felszabadulás, hippi romantika az 1960-as években
  • 1980's Szerelmes videóklip romantika az 1980-as években

Minden korszakból 7 kérdést kapsz, amire rövid időn belül válaszolni kell, hozzáteszem, nagyon rövid időn belül. Ebben a történelmi Valentin napi kvízben nekem az újrajátszásban sikerült még csak 1-2 dolgot elolvasnom egyáltalán, és még így is elég bénuska lett - talán a 20-as évek szerelmi etikettje sikerült a legjobban (amiből látszik, hogy néha vaktában válaszoltam)

Ettől függetlenül tök jó szerelmes kérdések vannak, pl. hogy milyen ruhát veszel fel ilyen vagy olyan alkalomra, milyen koncertre mentek, hogy ismerkedsz meg vele, mivel teszed neki a szépet, melyik film alatt ugrasz a szerelmed nyakába, stb. stb.

Na, hogy sikerült a Valentin napi kvízed/ kvízetek? 

A bejegyzés trackback címe:

https://valentinnapiajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr69898230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: tipp játék szerelem valentin romantikus szerelmes valentinnap
süti beállítások módosítása