Valentin napi ajándékötletek

Ajándékötletek Valentin napra, romantikus, sportos, szexi, geek, praktikus, mindenféle ötlet, amit pasik és nők egyaránt hasznosnak találhatnak. Egy romantikus vacsora, és egy vicces vagy szép ajándék - miért is ne ünnepelhetnénk a szerelmesek napját?

Címkék

Valentin Nap? Vacsora a Dunán! - Valentin Napi Romantikus Programok Budapesten

2013.02.12. 12:42 | VeresPatti | Szólj hozzá!

Azt hinné az ember, hogy egy Valentin napi gyertyafényes vacsora a Dunán, egy nosztalgia hajón, rettentően sok pénzbe kerül, és akkor inkább jöjjön egy étterem, megengedhető áron. Pedig az éttermek is 16eFt körül kínálják a Valentin napi vacsora programokat. Na ha már vacsora, és 16,500 Ft-ot rá tudunk szánni, akkor akár egy hajós vacsora is belefér (ami kissé nevetséges, hiszen sokkal drágább turistás árúnak gondolná az ember, nem?)Budapest Dunai Etteremhajo Valentin napi vacsora.jpg

Aki még nem foglalt helyet étteremben, az nézze meg ezt a lehetőséget:

  • 3 órás hajóút, a szuper romantikus Duna-menti látványosságoktól körülvéve, éjszakai kivilágításban pompázik a Parlament, a Budai vár, a Mátyás Templom, a Gresham Palota, a Bazilika, stb.  (lássuk be, nem véletlen az UNESCO örökség része, és az én szívem is mindig megdobogtatja, amikor a párommal a Duna partján andalgunk, azt pedig kell!)
  • gyertyafényes vacsora: méghozzá elég jó választékkal, ahogy látom, többféle fogásból is lehet választani, és nem kell azon mérgelődni, hogy ki mit szeret, van kacsa, marha, tőkehal és vegetáriánus kaja is. 
  • bárzene a háttérben, élő zene méghozzá: kellemes, beszélgetős bár zene, két zongorista és egy énekes a felállás
  • 1 pohár pezsgő köszöntőital (ez úgy 3 órára nem biztos, hogy elég, de lehet még rendelni italokat, sőt van korlátlan italcsomagos jegy is...)
  • kis ajándék, csokoládé Szamos marcipán, nyami
  • egy szál vörös rózsa
  • saját fotó a párról a Dunán

Mindez kb 16,500 Ft, korlátlan italcsomaggal kb 21,900 Ft. Szerintem belefér, ha valaki nagyon ünnepelni szeretne, és megadja a módját. Azért mégis csak a legromantikusabb a mi Budapestünk, egy gyönyörű hajóúttal!

További részletek és foglalás (mert anélkül nem marad jegy, az biztos):

magyar nyelven: Budapest Valentin Napi Hajó es Vacsora

angol nyelven Budapest Valentine's Day Cruise on the Danube

 Hosszabb ajánló a Valentin napi sétahajós vacsora programokról pedig itt.

Még Budapesti Valentin Napi Programok!

Akinek nem válik be a Valentin Szerelemhajó gyertyafényes vacsora ötlete, annak itt van még néhány program, ami Valentin napra szól Budapesten:

Budapest Bar Koncert, Budapest New Orleans Jazz Club a színhely, Valentin nap Budapesten jazz bele!

Ötkert Bár, Budapest Zrínyi utca, Valentin nap session Február 14. este 9 órától: Random Trip, improvizációs zene. Pezsgős vacsora helyett, fiatalabbaknak lehet, hogy elég egy jó kis pörgős zene is.

Gyertyafény Expressz Vonat Budapest: a nosztalgia jegyében egy nosztalgia vonaton, gyertyafényes Valentin napi vacsora.

Valentin Napi Party Symbol Club Budapest: buli Valentin napon? Miért is ne? Valakinek ez jön be, a Symbolba pedig jól ki lehet öltözni, dögösen, szexisen, csak a romantikát ne felejtsük otthon a retikülbe pakolni.

Gundel Étterem Valentin Hétvége - több napot át tart a Valentin nap Budapest egyik legpatinásabb éttermében, a Széchenyi Fürdő mellett.

A bejegyzés trackback címe:

https://valentinnapiajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr835076284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása